Program Summary

Friday, December 11, 2015 (08:30-17:10)

Time Sessions Place
08:30 - 09:15
Registration

09:15 - 09:25
Opening Ceremony
Conference Hall

09:25 - 10:30
(65 minutes, includes 10 minutes Q&A)
Keynote Speech
"How Can Big Data Help us in Understanding Capital Market Anomalies?"
Avanidhar Subrahmanyam, Professor, University of California

Conference Hall

10:30 - 10:50
Coffee Break
Rest Area

10:50 - 12:30
(100 minutes)
Academic Sessions

12:30 - 13:30
Luncheon
Rest Area

13:30 - 15:10
(100 minutes)
Academic Sessions

15:10 - 15:30
Coffee Break
Rest Area

Academic Sessions
15:30 - 17:10
(100 minutes)



Saturday, December 12, 2015 (08:50-17:10)

Time Sessions Place
08:50 - 09:20
Registration
Room 1
09:20 - 11:00
(100 minutes)
Tutorial Session
"Trading Activity in Financial Markets"
Avanidhar Subrahmanyam, University of California
Academic Sessions

11:00 - 11:20
Coffee Break
Rest Area

11:20 - 12:20
(60 minutes)
Keynote Speech (II)
"The New Era : Opportunities and Challenges in 2016"
劉憶如董事總經理 , 香港北威國際集團董事總經理
Conference Hall

12:20 - 12:30
Awards Ceremony
Conference Hall

12:30 - 13:30
Luncheon
Rest Area

13:30 - 15:10
(100 minutes)
Academic Sessions

15:10 - 15:30
Coffee Break
Rest Area

Academic Sessions
15:30 - 17:10
(100 minutes)